Ett ljusare leende i höstmörkret?

13 oktober 2020

Har du någon gång funderat på att göra dina tänder ljusare? Vi erbjuder en bra och säker metod för att fixa det!

Den säkraste och bästa metoden för att få ljusare tänder är att gå till sin tandläkare och bleka med ett godkänt blekmedel med individuella skenor utformade just för dig och det kan vi hjälpa dig med!

Först får du komma till oss på en undersökning för att kontrollera att det inte finns hål i tänderna eller tandsten. Har du inte varit hos tandläkaren på länge kan det vara god idé att boka en ordentligt undersökning hos vår tandhygienist Ylva. 

När du är godkänd inför att få bleka så tar vi avtryck i både över och underkäke, vi tar foton innan på ditt leende och sedan tar vi en utgångsfärg på dina tänder. När det är klart tar det ungefär en vecka innan du får komma tillbaka och få dina skenor och blekmedel.
Andra besöket så testar vi dina skenor i munnen för att se att de sitter ordenligt, vi går igenom hur du ska bleka och sen är du redo att gå hem för att få ett ljusare leende!

Sugen på att bleka? Ring oss för mer information och tidsbokning; 021-12 93 93 eller gå via första sidan här på hemsidan och boka tid för en undersökning! Välkommen!

Kul fakta: Visste du att det egentligen ingen som har vita tänder utan de går i gula eller gråa toner. En vanlig regel är att gula tänder är lättare att bleka än de som går i grå ton.