Kosmetiska behandlingar med fillers

Gamla Stans Tandklinik Västerås fillers

Hos oss kan du göra kosmetiska behandlingar med fillers. Magdalena Freij är utbildad via DR.K Academy inom injektionsbehandlingar med fillers. Inom kort kommer även utbildning inom att ske.

Med fillers kan vi justera delar med ditt utseende som du inte är helt nöjd med eller vill förbättra. Fillers används vid exempelvis läppförstoring, ansiktskonturering, behandling av ärr och rynkor. Behandlingen går snabbt och du ser resultat direkt.

De områden som oftast behandlas med fillers är hals, ansikte och händer. Målet är ofta att få ett slätare, fylligare och ungdomligare utseende. Behandlingar med fillers syns direkt och har ofta väldigt begränsad konvalescens .

Välkommen att kontakta oss för att boka in en kostnadsfri konsultation.

Botox & MicroGold

Vi erbjuder behandlingar med Botox & MicroGold!

Vid behandling med MicroGold använder man sig av en lösning bestående av serum, syror, vitaminer och mineraler. Den kan även blandas med botox.

Med hjälp av 20 tunna nålar injiceras huden med lösningen. Resultatet blir en slätare och mjukare hy med mer lyster, minskade porer, reducerad uppkomst av acne och du slipper den stelhet som botox ger. Resultatet varar i cirka 3 månader.

Botox är en av de vanligaste medicinska estetiska behandlingarna i världen. Vid behandling slätas rynkor i ansiktet ut. Bland annat används botox när rynkan mellan ögonbrynen får dig att se trött eller arg ut och vid rynkor runt ögonen (s.k. kråksparkar). 

Priser:

MicroGold
1 500 kr

Botox
2 500 kr/område
4 000 kr/panna & kråksparkar
3 500 kr/käkleder, båda

Kampanj!

Just nu får du 10 procent rabatt på första behandlingen.
Tar du med dig en vän får du 15 procent rabatt!